loading...

ad now

ponedjeljak, 17. listopada 2016.

EVO ŠTA JE KONZUMIRAO ČOVEK KOJI JE IZLEČIO DIJABETES BEZ LEKOVA!


Konzumiranjem sirovog voća i povrća uspeo je da pobedi svoje bolesti!

Šećer je otkrio pre 4 godine i to sasvim slučajno. Naime, stalno je osećao žeđ. Kad je otišao lekaru, usledio je šok. Izmeren mu je šećer 29 i saopšteno da je njegova gušterača mrtva i da više neće moći živeti bez insulina.

Z.Z. se pomirio s tim. Iako nevoljno, prihvatio je to, redovno je sebi davao insulin, pomalo se bavio sportom. Međutim, vremenom su se pojavili i drugi zdravstveni problemi. Nivo triglicerida se povisio na 16, pritisak na 150/100, pio je mnogo tableta …

 
Na Staru godinu 2013. odlučio je da je dosta bolesti i okrenuo je novi list kada je, kako kaže, upalio TV i pogledao emisiju „Na rubu znanosti“ u kojoj je gost bio dr. Ivan Zirdum koji punih 12 godina živi na sirovoj hrani.

Gledao je i razmišljao, pa zašto ne bi probao. Kupio je blender i započeo novi život.

Za 7 dana imao je isto toliko iskušenja i sve ih je uspešno prošao. Za vrlo kratko vreme pokazali su se rezultati. Nivo šećera pao je na 5.

Nije mogao da veruje. Odlučio je da sebi više ne daje insulin, jer mu je bilo logično da pri takvoj ishrani šećer ne bi trebalo da raste. Razmišljao je na način da će, ako i pođe rasti, dati sebi insulin. Ali sve je bilo dobro. Uskoro su počeli spadati i kilogrami.

Svaki dan imao je pola kg manje. Za nekih 25 dana izgubio je 11 kg. 4 meseca nakon odluke prelaženja na sirovu hranu postao je potpuno drugi čovek. Osim što više ne koristi insulin, pritisak mu je 120/70, trigliceridi 1,4, izgubio je više od 20 kilograma, živi bez ijedne tablete i oseća se fantastično.


  Recept omiljenog napitka

Njegov najdraži sok jeste onaj od jednog pregršta raštike, 5 kivija, 2 banane, jabuke i u to se sipa pola litre vode. Ujutru popiti pola litre soka, a ostalo tokom dana. Osim toga, kad se oseti glad treba stalno jesti voće, voćne salate, a zbog vitamina B 12 koji je jako potreban ljudskom organizmu u ishranu ubacite tunjevinu.

Suština svega je da nema gladi, jer mozak ne zna da je želudac prazan, on dobija informaciju preko krvi, a u krvi ima sve što treba.

(kucnilekar)

Nema komentara:

Objavi komentar