loading...

ad now

utorak, 10. siječnja 2017.

4 KAŠIKE NA DAN I RAK JE NESTAO: Ruski naučnik otkrio najmoćniji domaći lijek! (RECEPT)

6z4576457
Sve više ljudi odbija hemoterapiju i okreće se prirpdnom liječenju koje je mnogo uspješnije. Hemoterapija uništava i loše, ali i dobre ćelije. Prirodni lijekovi uništavaju samo one loše.

 
Mnoge osobe kojima ljekari nisu davali nikakve šanse su se izliječili koristeći prirodni lijek kao što je ovaj. Radi se o lijeku ruskog naučnika koji se zove Hristo Mermerski. Ovaj lijek je veoma preporučen.

Potrebni sastojci:

1 kg meda
0.3 kg oraha
0.3 kg proklijalih zrna žitarica
12 čehna bijelog luka
Pirprema proklijalih zrna:

 
Zelenu pšenicu szavite u staklenu zdjelu i odajte vodu kojom ćete pokriti pšenicu i ostaviti da stoji preko noći. Ujutru ocijedite od vode i isperite zrna. Osušenu pšenicu stavite u zdjelu i nakon 24 sata će niknuti.

Očistite čehna i pomiješajte ih sa proklijalim zrnima i orasima te ih sameljite. Uzmite i 5 limuna sa korama i samljite ih i pomiješajte sa prethodno dobijenom smjesom. Koru naravnu operite.

Sok od preostalih 10 limuna iscijedite dobo u smjesu i promiješajte sve. N akraju dodajte med. Smjesu stavite u staklenku i držite u frižideru 3 dana.

Nakon 3 dana, počnite uzimati 1 ili 2 kašike pola sata prije doručka i večere. Uzmite i kašiku prije spavanja.
Da biste bili zdravi, a pogotovo izliječili se ili spriječili bolesti, trebate jesti zdravo.

Izbacite nezdravu hranu, neprirodne sokove i dobro pazite da ne uzimate GMO (genetski modifikovanu hranu).

Pazite da jedete voće koje je karakteristično za to doba godine, u suprotnom, genetski je modifikovano. Obratite pažnju i na boju i veličinu namirnica, jer i tako možete razlikovati šta je vještačko, a šta ne.

http://megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar