loading...

ad now

srijeda, 8. veljače 2017.

Napravite prirodni lijek koji uklanja sve gljivične infekcije! Treba vam samo ovo…

856856

Mnoge žene ne znaju da postoje prirodni lijekovi za infekcije kojisu dostupni svakome za provedbu u privatnosti vašeg doma.

Znate li da češnjak može izliječiti infekcije vrlo lako? Svaka žena koja pati od gljivične infekcije zna kako proces ide svaki dan, tako da je važno započeti liječenje prvi dan kada dobijete simptome.

Ogulite češnjak i prije odlaska u krevet staviti u vaginu. On ostaje tokom noći i ujutro ćete ga trebati ukloniti. Češnjak može izazvati suzni vaginalni iscjedak. Također, možete provući konac kroz sredinu češnjaka kako bi lakše izvadili.

Čak i kada je infekcija napredovala, a žena ima bijeli vaginalni iscjedak i crvene, upaljene usnice, još uvijek se može izliječiti, ali samo sa većom dozom češnjaka.

Izrežite češanj češnjaka na pola i stavite ga u rodnicu prije spavanja više puta, nekoliko dana. Bolje je ne tuširati se za vrijeme vaginalne infekcije, jer infekcija raste brže s vodom.

Ako se češnjak nalazi u zdravoj rodnici, ona će pocrveniti. Kad žena pati od gljivične infekcije, koža je već izgorjela i crvena, pa češnjak liječi infekciju i ubija gljivice. Koža se sama popravlja nakon toga. 


http://megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar