loading...

ad now

nedjelja, 30. travnja 2017.

Čovjek koji je izliječio RAK PROSTATE u četvrtom stadiju odlučio je podijeliti OVO sa svima!


Donosimo vam priču o čovjeku kojem je dijagnosticiran rak prostate u 4. stadiju ali ipak je uspio preokrenuti ga u potpunosti!

Vernon Johnson je čovjek koji se upisao u historiju u liječenje uz pomoć alternativne medicine, unatoč činjenici da niko ne vjeruje da to može učiniti.

Bolest mu je dijagnosticirana 2008. godine i rak je ubrzo metastazirao u koštanoj srži. Prema Johnsonu, razvoju raka najviše pridonose stres, kao i kontaminirana hranu, voda i zrak.

Iako mu je rečeno da se podvrgne konvencionalnom tretmanu raka, njegov sin mu je savjetovao da pokuša prirodnu metodu kojom će podići razinu pH u svom tijelu, što će učiniti težim za stanice raka da napreduju.

Njegov prijatelj mu je preporučio da pokuša cezij klorid, koji je prikazan kao učinkovit u povećanju pH vrijednosti.

Iako je naručio cezij klorid odmah, on ga nikad nije dobio jer je paket negdje zaglavio. Međutim, nakon opsežnog istraživanja otkrio je da postoji još jedan način za podići pH razinu. Naime, on je otkrio da kombinacija sode bikarbone i javorovog sirupa daje iste efekte kao cezij klorid.

U stvari, javorov sirup omogućuje sodi bikarboni da prodre duboko u stanicama raka i šokira ih s iznenadnim naletom alkalnosti. Ovaj oxygenira stanice i na kraju ih uništava.

Izvor: megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar