loading...

ad now

petak, 14. travnja 2017.

Imate problema sa dijabetesom: Samo prokuhajte ovo lišće i izliječite se od dijabetesa bez lijekova!

listovi-manga
Zajednički simptomi dijabetesa su često mokrenje, osjećaj žeđi sve vrijeme, zamagljen vid, svrab oko genitalija, nagli gubitak težine, smanjenje ili rane koje ne zarastaju i iscrpljenost cijelo vrijeme. Najveći problem s dijabetesom je da to može dovesti do ozbiljnih bolesti kao što su bolesti bubrega, erektilne disfunkcije, bolesti srca i oštećenja nerava.

Tip 1 dijabetes , ili juvenilni dijabetes, nastaje kada imuni sistem napada beta ćelija pankreasa greškom.

Dijabetes tipa 2 se javlja kada tijelo ne može pravilno koristiti insulin koji pankreas proizvodi, dok je gestacijski dijabetes se javlja u trudnoći, obično u drugom tromjesečju.

Srećom, brojne prirodni pravni lijekovi mogu regulirati nivo šećera u krvi i zadržati stanje pod kontrolom, a ono što ćemo vam predstaviti danas je među najboljima. Evo kako ga pripremiti:

Kuhati 10-15 mango lišća u čaši vode, zatim ih ostaviti preko noći i procijediti mješavinu ujutro. Piti na prazan želudac i nastaviti piti čaj svaki dan nekoliko mjeseci.

Listovi MANGA su vrlo korisni – oni sadrže veliku količinu vitamina, enzima, antioksidansa i minerala koji mogu poboljšati vaše sveukupno zdravlje i izliječiti brojne bolesti i stanja. Oni također mogu sniziti krvni pritisak i pojačati vaše krvne sudove, na taj način sprečavaju brojne kardiovaskularne bolesti.

Izvor: infosavjetnik

Nema komentara:

Objavi komentar