loading...

ad now

nedjelja, 30. travnja 2017.

Izaberite samo jedan KAMEN sa slike i saznaćete šta vam je činiti u BUDUĆNOSTI!


Odvojite samo nekoliko sekundi i pažljivo pogledajte sliku sa kamenjem. Bez puno razmišljanja odaberite kamen koji vam se najviše sviđa.

Kamen br. 1

Prvi kamen se zove Opal. Njega još nazivaju i“mjesečev kamen”. Ako ste odabrali ovaj kamen to ukazuje na to da vam je sada najviše potreban odmor od buke.

Osjećate potrebu isključiti se iz svega i izvjesno vrijeme zaboraviti na sve probleme. Također trebate vremena za sebe da sredite svoje osjećaje.

Za vas bi bilo najbolje da u narednih nekoliko dana i sedmica otputujete negdje na kraći odmor. Ako ne možete sebi to priuštiti, isplanirajte bar produženi vikend. Neka vikendica na planini, ili put na selo kod rodbine.

Kamen br. 2

Drugi kamen – Malahit. Ukoliko ste odabrali ovaj kamen on ukazuje da vas u skorije vrijeme očekuju velike životne promjene, naročito one koje će nositi dubok duhovni znak.

Moguće da ćete iskusiti i preživjeti velika iznenađenja u vašem životu. Skorije vrijeme vam savršeno odgovara da ponovo prekrojite kartu vašeg života.

Kamen br. 3

Treći kamenčić – Sunčev kamen. Ako ste izabrali ovaj kamen to znači da ste vjećiti optimist. Budućnost vam je svijetla.

Bilo bi dobro da u skorije vrijeme češće boravite vani, bez obzira na hladnoću. Radost života će za vas biti veća ukoliko više vremena provodite na svježem zraku. Nastavite apsorbirati snagu Sunca i krećite se dalje!

Također, nikada nemojte izgubiti svoju veselu narav! To je ono što vas čini drugačijim od ostalih.

Kamen br. 4

Četvrti kamen – Opsidijan. Ukoliko ste izabrali ovaj kamen, znači da vam vaša podsvijest pokušava reći da je došlo vrijeme velikih promjena u vašem životu.

U narednim danima trebate pobjeći od starih navika te korak po korak, početi stvarati novi život. Na putu prema promjenama, pokušajte se osjećati zahvalnim za sve što imate.

Nemojte biti ljubomorni nemojte da zavidite drugima. Potrudite se i možete biti sigurni da će vaš novi način života donijet željene rezultate.

Kamen br. 5

Peti kamen – Hovlit. Ukoliko je ovaj kamen bio vaš izbor, znači da ste osoba koja svoj um uvijek drži otvorenim. U svakoj raspravi ste spremni razumjeti i poslušati argumente protivnika.

To vam daje unikatne sposobnost da sagledate bilo koju situaciju iz svih mogućih kutova i ne donosite nagle zaključke.

Također ste vrlo osjetljiva osoba, te odlično razumijete što vam drugi pokušavaju reći i dati do znanja. U skorije vrijeme što prije morate početi maštati i vizualizirati. Ako budete radili tako, sve što planirate u budućnosti suđeno je da se ostvari!

Kamen br. 6

Šesti kamen – Jaspis Dalmatinac. Ako ste odabrali ovaj kamen, vi ste vesela i optimistična osoba. Za vas je bitno da se život i dalje nastavlja kao jedna lijepa igra.

U narednih mjesec dana za vas bi bila dobra stvar da isplanirate neke nove avanture. Vrijeme je idealno za to, tako da šta god da započnete u ovo vrijeme “osuđeno” je na uspjeh.

Izvor: megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar