loading...

ad now

nedjelja, 16. travnja 2017.

Moćni TONIK koji doslovno ubija sve INFEKCIJE u organizmu! Ne trujte se lijekovima, već uzmite ovo!


Ovaj tonik je pomogao mnogima da se izliječe od raznih virusnih, bakterijskih, parazitskih i gljivičnih oboljenja pa čak i od same kuge! Njegova snaga se ne treba podcjenjivati.
Može izliječiti većinu kroničnih stanja i bolesti. Potiče maksimalnu cirkulaciju krvi, dok čisti krv. Ova formula je pomogla milijunima ljudi kroz stoljeća i protiv najsmrtonosnijih bolesti.
Tajna je u moćnoj kombinaciji vrhunskih prirodnih, svježih sastojaka!
Dakle da rezimiramo, ovaj tonik je učinkovit kod liječenja svih bolesti, uspješno jača imunološki sustav, djeluje kao antivirusni, antibakterijski, antigljivični i antiparazitski lijek. Pomaže kod najtežih infekcija.
Majstorski tonik – recept
Poželjno je nositi rukavice tijekom pripreme, pogotovo tijekom rukovanja s ljutim paprikama jer je teško odstraniti peckanje s ruku! Miris je vrlo jak, oprez, možda vam odmah potakne sinuse na jači rad.
Sastojci:
- oko 7 dl jabučnog octa (kupite najbolje organski)
– ¼ šalice sitno sjeckanog češnjaka
– ¼ šalice sitno sjeckanog luka
– 2 sitno nanajljuće svježe paprike koje možete pronaći (oprezno s čišćenjem – nosite rukavice!!!)
– ¼ šalice naribanog đumbira (đinđer)
– 2 žlice ribanog hrena
– 2 žlice kurkume u prahu ili 2 komada korijena kurkume
mtingredients-350x262
Priprema:
Pomiješajte u zdjeli sve sastojke osim octa. Prebacite ih u veliku staklenu teglu od litre. Ulijte u tu teglu jabučni ocat do vrha boce (2/3 tegle nek budu suhi sastojci, a do vrha nalijte octa) Zaklopite i protresite. Ostavite teglu na suhom i hladnom mjestu na 2 tjedna. Svaki dan protresite, možete i više puta.
Nakon 14 dana, dobro protisnite i procijedite kroz cjediljku preko koje stavite gazu za cijeđenje sira. Dobro stisnite gazu da izađe cijeli sok. Ostatak suhe smjese možete koristiti kod kuhanja. Dobivena tekućina je vaš Majstorski tonik. Nema potrebe tonik držati u hladnjaku. Trajnost mu je vrlo duga.
Savjet: Također ga možete koristiti i u kuhinji – pomiješati s maslinovim uljem i takav koristiti kao preljev za salatu ili pirjanje.
mtchopped
Doziranje Majstorskog tonika:
Oprez: okus je vrlo jak, vrlo ljut!
Savjet: Pripremite i pojedite krišku naranče, limuna ili limete nakon tonika da bi olakšali osjećaj peckanja i topline. Staviti tonik u usta, grgljati kratko, progutati. Nemojte ga razrijediti s vodom jer učinak neće biti tako snažan.
Za jačanje imuniteta i protiv prehlade, piti 1 žlicu svaki dan.
Pomalo dođite do pijenja doze od 1 male čaše na dan (veličine čašice za rakiju).
Ako se borite protiv teže ili teške bolesti i infekcije, uzmite tonik 5-6 puta dnevno po 1 žlicu.
Može se koristiti tijekom trudnoće i siguran je za djecu (korištenje manjih doza!) jer su sastojci prirodni i netoksični.
Zdravstvene dobrobiti sastojaka Majstorskog tonika
Češnjak je antibiotik širokog spektra. Za razliku od kemijskih antibiotika koji ubijaju milijune prijateljskih bakterija koje su potrebne vašem tijelu, češnjak samo cilja strane bakterije i čak potiče i povećava vaše zdrave bakterije. Češnjak je također snažno antigljivično sredstvo i doslovno uništava svaki antigen, patogen i bilo koje štetne mikroorganizme ili koji uzrokuju bolesti.
Luk je češnjaku najbliža rodbina i ima sličnu ali blažu akciju. Zajedno su snažan borbeni dvojac.
Hren je moćna biljka za sinuse i pluća. Otvara sinusne kanale i tu povećava cirkulaciju, gdje obična prehlada i gripa najčešće počinju, što se većina doktora složilo.
Đumbir sadrži snažna protuupalna svojstva i snažan je cirkulacijski stimulans.
Ljute paprike su najmoćniji poznati pokretači cirkulacije. Jednostavno šalje antibiotik i svojstva za borbu protiv bolesti drugih biljaka gdje su najpotrebniji.
Kurkuma je najsavršeniji začin, čisti infekcije i smanjuje upalu unutar tijela. Blokira razvoj karcinoma, sprječava demenciju. Posebno je korisna za one koji imaju bolove u zglobovima.
Jabučni ocat – sigurno mora biti nešto jako zdravo u korištenju jabučnog octa ako je otac medicine, Hipokrat, koristio ocat oko 400 godina prije Krista zbog njegovih zdravih svojstava. Govori se da je imao samo 2 lijeka: med i jabučni ocat.
Jabučni ocat je napravljen od svježe zrelih jabuka koje se fermentiraju i prolaze kroz stroge procese da bi se stvorio konačni proizvod.
Ocat sadrži niz vitamina, beta-karotena, pektin i vitalnih minerala kao što su kalij, natrij, magnezij, kalcij, fosfor, klor, sumpor, željezo i fluor.
Pektin u octu je vlakno koje pomaže pri smanjenju lošeg kolesterola i pomaže regulaciji krvnog tlaka.
Potreba za dodatkom kalcija kada počnete stariti je jako poznata.
Ocat pomaže pri izdvajanju kalcija iz namirnica s kojim je pomiješan, što pomaže u procesu održavanja čvrstoće kostiju.
Nedostatak kalija izaziva razne poteškoće uključujući gubitak kose, slabe nokte, lomljive zube, upalu sinusa, i trajno curenje nosa.
Jabučni ocat je pun kalija.
Istraživanja su pokazala da nedostatak kalija rezultira usporenim rastom.
Sve ove poteškoće se mogu izbjeći korištenjem jabučnog octa. Kalij u ovom octu također pomažu u uklanjanju otrovnih otpada iz tijela.
Beta-karoten pomaže u borbi protiv oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima, pomaže održavati čvrstoću kože i mladenačkog izgleda.
Jabučni ocat je dobar za one koji žele izgubiti na težini. Pomaže pri razbijanju masti što pomaže u prirodnom načinu smanjenja težine.
Jabučni ocat sadrži jabučnu kiselinu koja je jako korisna u borbi protiv gljivičnih i bakterijskih infekcija.
Ova kiselina otapa naslage mokraćnih kiselina koje se formiraju oko zglobova, i tako pomažu ublažiti bolove u zglobovima.
Ova otopljena mokraćna kiselina se postupno eliminira iz tijela.
Tvrdi se da je jabučni ocat koristan kod poteškoća kao što su zatvor, glavobolje, artritis, slabe kosti, probavne smetnje, visoki kolesterol, proljev, ekcema, upaljenih očiju, kroničnog umora, blagog trovanja hranom, gubitka kose, visokog krvnog tlaka, pretilosti, zajedno s mnogim drugim poteškoćama.
A Majstorski tonik sadrži sve ovo u savršenoj kombinaciji.
Budite zdravi s ovim najmoćnijim prirodnim antibiotikom!
Izvor: atma

Nema komentara:

Objavi komentar