loading...

ad now

petak, 14. travnja 2017.

Muž je ostao bez teksta kad da me vidio nakon 7 dana: Izgubila sam suvišne kilograme bez ikakve vježbe! (RECEPT)


Održavanje zdrave tjelesne težine je itekako bitno, prvenstveno zbog zdravlja. A da ne govorimo o tome da će vam odjeća bolje stojati i da ćete ljepše izgledati, ako imate normalnu kilažu.

 Sa debljinom dolaze srčane bolesti, dijabetes, bolesti bubrega, srčani i moždani udar. Zato se zdravo hranite izbacite štetne namirnice iz vaše upotrebe. Smanjite unos soli i masti. Pijte dosta vode i prirodnih sokova.

 Okanite se alkohola, štetnih napitaka i obojenih, neprirodnih i gaziranih sokova. Nećete smršati ako se izgladnjujete, zato jedite redovno i ne preskačite obroke, posebno ne doručak. Doručak je najzdraviji obrok, a pravljenje velikih pauza između jela povećava rizik od nastanka dijabetesa.

Krećite se dovoljno i nemojte očekivati da ćete smršati ako se ne potrudite.

Ovdje možete vidjeti recept za napitak koji je veoma zdrav, a može vam pomoći u gubitku kilograma:

Limun  Med  Sjemenke kumina  Voda Priprema: Stavite vodu da kuha i u nju ubacite sjemeke kumina. Kuhajte nekoliko minuta, a zatim sklonite i ostavite da se ohladi.

 U taj napitak dodajte limun i med (nikada ih ne stavljajte u vruće jer tada gube svoje ljekovito dejstvo). Pijte na prazan stomak, najbolje ujutru.

 
izvor: http://www.narodnamedicina.info

Nema komentara:

Objavi komentar