loading...

ad now

nedjelja, 7. svibnja 2017.

Farmaceuti dugo skrivali ovo istraživanje: OVE sjemenke uništavaju ćelije RAKA!


Mi često koristimo razne lijekove i farmaceutske proizvode u nadi da oni mogu poboljšati naše zdravlje i blagostanje, te oni ne bi trebali učiniti ništa suprotno.

Međutim, British Medical Journal proveo je istraživanje o hemoterapiji i istaknuo da je to jedna od najsramotnijih zdravstvenih zabluda koja ubija ljude iz godine u godinu.

Naime, dr Hardin B.Jones, viši profesor na Berkley-u, mjerio je životni vijek kod pacijenata koji su se podvrgnuli hemoterapiji kao dijelu njihovog liječenja raka.

Njegovi rezultati su bili izuzetno čudni, a on stoji iza njih 100%. On je otkrio da hemoterapija ne samo da ne radi, već je isto tako odgovorna za mnogo kraći životni vijek i može uzrokovati više bolnu smrt.

Nasuprot tome, prirodni lijekovi su mnogo učinkovitiji i ne izazivaju nikakve negativne učinke na naše zdravlje. Međutim, ovaj prirodni lijek i njegovi pozitivni učinci u liječenju raka čak i u naprednijim fazama su čuvani od javnosti jer može uništiti rak u samo 48 sati!

Studija na Sveučilištu Kentucky ispitala je pozitivne učinke ekstrakta sjemenki grožđa u liječenju leukemije i drugih vrsta raka. Otkrića iz studije i ispitivanja koja su provedena poslije pokazala su da sjemenke grožđa mogu iskorijeniti 76% svih karcinoma u samo 48 sati.

Osim toga, dodatno je otkriveno da sjemenke grožđa sadrže protein zvan JNK čija je glavna zadaća da kontroliše iskorjenjivanje stanica raka. Ovo otkriće je objavljeno u časopisu Američkog udruženja za istraživanje raka.

Industrija raka nastavlja širiti paniku i uzrokuje nepotreban strah od smrtnosti, unatoč svim studijama koje pokazuju suprotno. Međutim, znanstvena istraživanja su dostupna javnosti, a ona pokazuju da ako se tretira učinkovitije, rak ne mora biti opasan i ne mora imati kobne posljedice.

Izvor: megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar