loading...

ad now

ponedjeljak, 8. svibnja 2017.

Išla je na JOGU, a sada se bori za život. Ono što joj se desilo ŠOKIRAT ĆE VAS!


Šokantno…

Dvije cure koje su išle na jogu su bile dovoljno nesretne da nauče kako neprijateljski nastrojena neka nevina mjesta u prirodi mogu biti. U nastavku slijedi njihova priča…

Bio je to sasvim normalan dan za njih dvije, a joga ih je ovoga puta dovela do područja u blizini njihovog gradiča, bila je to priroda i sve je izgledalo lijepo ali…

Napadnute su od strane 4 pitbula. Njih dvije i vlasnik pasa su se borili sa psima puna dva sata, dok su oni nastavljali da grizu.

A onda odjednom, psi su se razišli. Sreća za djevojke je bila kada je naišla žena s kamionom, štoje preplašilo pse. Ona je tada odvukla žrtve na sigurno. Ali djevojke, koje su bile rođakinje jedna drugoj su bile ozbiljno povrijeđene.

George je bila izgrižena po cijelom tijelu, ali je puštena i oporavlja se kod kuće. Psi su zgulili 75 % skalpa i nešto mišića sa njene noge. Morala je da ostane na intenzivnoj njezi. Policija je kasnije pronašla četiri psa i usmrtila ih.

Iz lokalnog šerifskog ureda su pozvali da se optuži vlasnik pasa, koji ih je izgladnjivao. Obje djevojke su zaliječile rane nekoliko mjeseci kasnije.

Izvor: megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar