loading...

ad now

utorak, 9. svibnja 2017.

Mama je rodila četvorke, a onda im je liječnik pogledao lica i ugledao OVO…


Bethani i Tim Webb su bili doživjeli ogromno iznenađenje kada su saznali da će dobiti čak četiri bebe. Tim se skoro onesvijestio upravo u liječničkoj ordinaciji. Bethani nije mogla vjerovati da je to istina, i osporavala je to cijelo vrijeme.

Šokirani vijestima, Bethani i Tim pripremali su se za rođenje svoje četiri bebe. Uz kombinaciju uzbuđenja i brige dočekali su četiri nova života u njihovoj porodici.

Bethani je morala proći carski rez kako bi lakše rodila svoju djecu. Nakon što je sve završilo obitelj Webb je upoznala četiri identične djevojke.

Na pitanje kako se osjeća o ovom čudesnom otkriću, Bethani je rekla “ Osjećam se nevjerovatno znajući da vodim brigu o četiri male bebe, ali bit će dobro.”

Vjerojatnost za rođenje četiri identične djevojke bez vanjskog utjecaja je oko 1 od 15 milijuna, što čini ovo nevjerovatno rijetkom situacijom.

Četiri identične djevojčice se zovu Abigajili, Grace, Emily i Mckayla. Bethani priznaje da joj je jako teško za razlikovanje curica pa su ona i Tim isplanirali uspostaviti sistem za farbanje noktiju kao metodu za njihovo identificiranje.

Bebe trenutno spavaju zajedno u jednoj velikoj kolijevci. Bethani kaže da joj se čini kako bebe nedostaju jedna drugoj kada nisu zajedno tako da držanje svih beba zajedno je najbolje za sve.

Izvor: megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar