loading...

ad now

srijeda, 10. svibnja 2017.

NEMA KUHANJA NEMA PEČENJA KINDER KOKOS ŠTRUCA GOTOVA ZAISTA ZA 20 MINUTA


Sastojci
 250 grama secera
 100 grama margarina
 200 grama kokosa
 200 grama mljevenog keksa



 1 dcl mlijeka
 180 grama crne cokolade
 150 grama bijele cokolade
 2 zlice ulja
 20 grama crne cokolade (za dekoraciju)

Priprema
Pjenasto umutiti secer sa margarinom
Dodati kokos, mljeveni keks, otopljenu cokoladu i mlijeko.



Sve dobro izmjesati i staviti u namazani kalup za engleski kolac.
Ostaviti u hladnjaku 3 sata, istresti na tacnu, preliti bijelom ili crnom cokoladom otopljenom u vodenoj kupelji sa 2 zlice ulja.
Ukrasiti po zelji. Ja sam napravila list od cokolade za ukras. Pravi se ovako: otopljenu cokoladu cetkicom namazati po MANJEM listu od ruze (ili slicnom), ostaviti u hladnjak jedan sat, lagano skinuti list i staviti na kolac.
Sluziti sljedeceg dana.
Posluživanje
Sjeci na ploske i sluziti.
Pošalji ovo e-poštom
Blogiraj ovo!
Podijeli na usluzi Twitter
Podijeli na usluzi Facebook

Nema komentara:

Objavi komentar