loading...

ad now

srijeda, 10. svibnja 2017.

NIKAD BOLJE NISTE PROBALI: SAVRŠENE POHANE PUNJENE PALAČINKE


Sastojci
kuhana sunka
tvrdi sir po vasem izboru
kiseli krastavci
kiselo vrhnje-pavlaka ili kajmak



majoneza
za pohovanje
jaja i krusne mrvice

Priprema
1.
sto sitnije isjeckaj sunku,sir i k.krastavce
2.
dodaj majonezu i vrhnje pa sve dobro sjedini



3.
fil premazi po sredini palacinke,preklopi krajeve sa strane i urolaj…
4.
smotane palacinke umaci u izmucena jaja i lagano ih uvaljaj u mrvice,ne pritisi nego lagano valjaj da dobijes ljepu koricu
5.
lagano peci na nizoj temperaturi da ti ne izgore…da dobiju finu boju,a iznutra da se stope..mmm
6.
nisam pisala recept za tjesto jer svaka od vas ima nacin na koji pravi palacinke..kolicinu fila isto tako odredite same jer i ja radim odokativno

Nema komentara:

Objavi komentar