loading...

ad now

srijeda, 10. svibnja 2017.

Olako ih bacate u smeće, ali kada vidite šta mogu više NIKAD nećete ni pomisliti na to!


Kada kupite neki novi proizvod, poput para cipela, pronađete vrećoce sa silikonskim gelom u kutiji. Ljudi kažu da su beskorisni, čak i otrovni, ali to je zapravo daleko od istine.

One su vrlo korisne za razne namjene kod kuće. Dakle, sljedeći put kada nešto kupite, zadržite vrećice silikonskog gela, koji sadrže svjetlo žute ili bijele granule.

Ove vrećice su bezopasne, a koristi se samo za održavanje svježine. One bi trebale zadržati vlagu za vrijeme skladištenja.

Ovdje su neke velike kućne upotrebe ovih vrećica

Mogu spasiti vaš mobitel: U slučaju da vam ispadne telefon u vodu, samo stavite nekoliko vrećica oko njega, a to će isušiti vrlo brzo jer silicij dioksid apsorbira vodu. Na taj način, možete koristiti svoj telefon opet bez ikakvih problema.

Za čistu odjeću: Ove vrećice u ormaru će održati svjež miris odjeće duže vremena. Silicij dioksid će spriječiti vlagu da se širi.

Stavite nekoliko u torbu za trening: Vrećice će apsorbirati vlagu iz vaše mokre odjeće, spriječiti da se bakterije razvijaju i šire u ovom vlažnom okruženju. Vrećice će apsorbirati tu vlagu, ostavljajući torbu čistu i bez neugodnih mirisa i bakterija.

Spremite svoje kozmetičke proizvode: Ako želite da vaši kozmetički proizvodi traju duže, morate ih spasiti od vlage, jednostavno samo dodajte vrećicu silikagela i problem je riješen.

Izvor: megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar