loading...

ad now

utorak, 9. svibnja 2017.

Ova žena je sipala sodu bikarbonu u vrelu vodu a onda je sve to namazala ispod nosa i legla da spava, ujutru kada se probudila i pogledala u ogledalo, ostala je u šoku!

dlacice.lice
Ovo je uglavnom uzrokovano hormonskim disbalansom. Lučenje visokog nivoa testosterona kod žena može dovesti do nepravilnog menstrualnog ciklusa i viška dlaka na licu i tijelu. Ovaj poremećaj poznat je i kao sindrom policističnih jajnika (PCOS), koji je najveći krivac kod porasta viška dlaka.

Ostali razlozi za dlake na licu kod žena su ljekovite nuspojave, akromegalija, gojaznosti i tumor jajnika. Ne brinite, postoje laki načini kako da ih se riješite:

Soda-bikarbona

Ovo uradite samo pred spavanje. 1 kašiku sode bikarbone pomješati u 200ml ključale vode i ostavite da se ohladi. Namočite pamučnu krpicu i ostavite da se malo osuši, a zatim primjenite na područje neželjenih dlaka. Pričvrstite i ostavite preko noći. Ujutru uklonite krpicu i nanesite hranljivu kremu. Nakon 2-3 ponovljena postupka, neželjene dlake će otpasti

Ujutru uklonite krpicu i nanesite hranljivu kremu. Nakon 2-3 ponovljena postupka, neželjene dlake će otpasti.

Ulje koprive

Ovaj recept je u upotrebi još od 17. vijeka i još uvijek je koristan u upotrebi uklanjanja neželjenih dlaka. Evo kako da ga pravilno upotrebite.

U 3 ml biljnog ulja sipati 3 kašike sjemena koprive i ostavite da odstoji 2 nedelje na toplom mjestu. Nakon toga procijedite smješu i sipajte u teglu. Namočite komad vate i nanesite na željeno mjesto da odstoji 30-45 minuta.

Nakon toga operite lice mlakom vodom i blagim sapunom. Ponovite tretman sve dok dlaka ne počne da opada.

Bijeli luk

Uzeti par čehna svhežeg bijelog luka i iscijediti sok iz njih. Nanesite na kožu 4-5 puta dnevno po 30 minuta svaki dan, kako biste dobili željene rezultate. Nakon toga isperite lice vodom i blagim sapunom i nanesite kremu za lice. Ponovite postupak dok nestanu neželjene dlake.

Izvor: fokuzz

Nema komentara:

Objavi komentar