loading...

ad now

ponedjeljak, 1. svibnja 2017.

Ovo su TAJNI KODOVI NA MOBITELIMA koje skoro niko nije znao… SVE DO SADA!


U današnje vrijeme mobiteli su toliko zastupljeni u našim životima da izgledaju kao naš lični asistent. Vaš Iphone vam može dati podsjetnik, odgovoriti na skoro sva vaša pitanja te organizovati vaše sastanke zar ne?

Ali, jeste li znali da možete blokirati svoj identitet, i tako pozive možete obavljati anonimno? I to je samo jedna genijalnih stvari koje vaši Iphone-i mogu učiniti za vas! Ovo je ostatak:

Blok Caller ID: Pritisnite #31# prije nego što izaberete broj, i osoba koju zovete neće moći da vidi ko je poziva.
Popravite jačinu signala: Birajte *3001#12345#. To će vam pokazati popis opcija. Zanemarite sve od njih i držite tipku za iskljućenje. Zatim, pritisnite tipku Home dok se ne pojavi početni ekran. Vjerovali ili ne vaš signal će se popraviti za 50%
Saznajte jedinstveni identifikacioni broj telefona: svaki telefon ima svoj ID broj, baš kao i automobili na primjer. Samo birajte #60#.
Možete saznati gdje vaše poruke idu: Da li ste mislili da vaše poruke idu od telefona do telefona? Onda ste živjeli u zabludi čitav život! Tu zapravo postoji neka vrsta posrednika koji prima i preusmjerava vaše poruke. Možete pogledati broj posrednika ukucavanjem ovog koda * # 5005 * 7672 # i pritiskom na biranje.
Podijelite ovo i sa všim prijateljima koji imaju Iphone kako bi i oni saznali za neke od ovih kodova za koje rijetko ko zna.

Izvor: megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar