loading...

ad now

nedjelja, 7. svibnja 2017.

Smijali mu se što drži KOVANICE u vrećici sa vodom ispred kuće, a kada vidite razlog uradit ćete isto!


Sve više ljudi poseže za ovim fenomenalnim trikom!

Idealno ljeto je ispunjeno toplim noćima, roštiljima i pripremom ukusne hrane, i sa puno vremena na bazenima. Međutim, postoji još jedan dio ljeta koji nije tako zabavan, koji je jako naporan i svako pokušava to izbjeći!

Krivac je naravno dobro nam poznata leteća napast koje se teško riješiti, a riječ je naravno o muhama. Srećom, postoji super jednostavan trik koji svako može probati kako bi otjerao muhe iz svog dvorišta tokom cijelog ljeta!

Svi mi mrzimo dosadne muhe koje lete oko našeg lica i slijeću na našu hranu, ali sada ćete uz samo par stvari i za pet minuta, riješiti problem. Najbolji dio ovog trika jeste što sigurno već imate sve što je potrebno kod sebe!

Uzmite par plastičnih vrečica, sok od limete, nekoliko novčića i sol. Započnite stavljajući oko dvije i pol šoljice vode u zdjelu. Zatim, dodajte sol i sok od limete.

Ne postoji tačan iznos koliko čega treba ubaciti, neka to bude proizvoljno. Kada ste sve ubacili, miješajte malo dok se sve ne pomiješa zajedno. Izgledat će naravno kao samo obična voda, ali dodavanjem ovih sastojaka njegovi učinci će trajati duže.

Kada je mješavina gotova, ulijte je u plastičnu vrećicu koja se može zatvoriti, naspite da bude skoro puna. Prije zatvaranja vrećice, ubacite nekoliko kovanica unutra i to je to!

Objesite vrećicu u dvorištu, koristeći spajalicu za papir ili nešto drugo. Spajalica je dobra jer će držati vrećicu gdje god vi želite. Nakon toga, sve što trebate jeste neki konopac ili slično da objesite gdje god hoćete da stoji.

Ovaj genijalni trik je sve što je potrebno da bi se riješili dosadnih muha. Možete napraviti više vrećica, ako imate veće dvorište i rasporediti po čitavom dvorištu kako bi bili sigurni!

Vrijeme je da se nastavite uživati u vrućim ljetnim danima, bez dosadnih napasti…

Izvor: megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar