loading...

ad now

petak, 12. svibnja 2017.

Zbog ovoga nikada ne treba da potiskate ,,gasove”! – Ovih 6 razloga će vas ubijediti!!!

18425575_1198742486921396_956580362_n
Pustanje ,,golubova” naravno, nije najbolji način da uradite nešto za svoje zdravlje, ali veoma efikasan jeste.

Evo 6 prednosti koje imate kada ne potiskujete ,,gas” u sebi:

1. Smanjenje stomaka.

Nadimanje je uzrokovano gomilanjem gasa u crijevima, koje može da se riješi samo ispustanjem istog. Međutim, ako ga zadržavate, višak kilograma se gomila i pantalone postaju tesnije – pogotovu ako vodite zdravu ishranu poput sirove hrane.

2. Vodite izbalansiranu ishranu.

,,Gas” vam može pomoći da saznate više o načinu ishrane. U zavisnosti od toga šta jedete, vaši crijevni vjetrovi mirišu drugačije. Onaj ko troši veliku količinu mesa, ima ,,gas” koji više zaudara. A ako jedete mnogo ugljenih hidrata i povrća, morate da se otarasite više gasa tokom dana, ali on ima neutralan miris.

3. Smanjenje bola u stomaku.

Suzbijanje može izazvati nasilni abdominalni bol. Dakle, ako često imate grčeve u stomaku, pustite gasove napolje. Nežna masaža može olakšati sistem za varenje.

4. Izbjegavajte hemoroide.

Ako nikada ne bismo dopuštali našim crijevnim vjetrovima da izađu, mi bismo naškodili našem debelom crijevu i izazvali hemoroide. A oni su daleko manje seksi nego slučajni ,,gas”…

5. Sprečavanje ozbiljne bolesti.

Tokom varenja, vodonik sulfid se proizvodi u našim crijevima, koji štiti naše ćelije od oštećenja. Ovo sprečava moždani udar, bolesti srca i artritisa.

6. Nije prijatno.

Ruku na srce: svako se oseća fantastično. Tako je oslobađajuće! Ako vam to nije dovoljno da bi ste se olakšali… I vaš prijatelj to radi, jel ‘tako?

Izvor: likemag

Nema komentara:

Objavi komentar