loading...

ad now

utorak, 2. kolovoza 2016.

MOJ DANAŠNJI RUČAK KOJI SE SVIMA DOPAO VJERUJEM DA ĆE I VAMA



SASTOJCI:

Pola kilograma pilćeg belog mesa,
2 manje izrendane tikvice,
2 do 3 mlada luka, 
3 do 4 kašičce sitno iseckanog korijandera, 
1 čen luka, 
1 kašičica soli, 
pola kašičice bibera, 
maslinovo ulje..

PRIPREMA:

Piletinu, tikvice, luk, korijander, beli luk, so i biber iseckajte jako sitno i pomešajte u činiji. Smesa bi trebala da sadrži dosta vode koju otpuštaju tikvice. Napravite kuglice ili mini pljeskavice od smese koju ste dobili.

Zagrejete malo ulja na srednjoj vatri. Polako spustite kuglice u tiganj i pecite oko 20 minuta. Okrenite nekoliko puta tako da se isapeče svaka strana i držite na vatri sve sok ne dok ne budu porumenele na sredini.


Izvor: coolinarka.com

Nema komentara:

Objavi komentar