loading...

ad now

četvrtak, 11. svibnja 2017.

Uz 2 sastojka se riješila bora i opuštene kože: Nudili joj novac za recept a ona ga podijelila sa svima!


Vremenom, kako starimo naša koža gubi svoju čvrstoću i elastičnost. Međutim, mnogi ne znaju da kod kuće imaju dva jednostavna sastojka koji se mogu boriti protiv bora i opuštene kože.

Ovaj recept za zatezanje kože pomoći če u učvršćivanju kože i dati mlađi izgled koji će trajati dugo. Sada ćemo vam predstaviti oba sastojka i objasniti zašto su baš oni idealni za savršenu njegu lica.

Krastavci

Sastojci u krastavcu obnavljaju kožu na prirodan način. Antioksidansi, kao što su vitamin C i K se bore protiv slobodnih radikala koji zapravo uzrokuju bore i opuštenu kožu. Krastavac je jedan od najjačih sastojaka koji se bori protiv bora i podržava rast vezivnog tkiva.

Bjelanjak

Poznato je da jaja imaju mnoge zdravstvene prednosti, uključujući i sposobnost bjelanjaka da zategnu kožu.

Kako se priprema ova smjesa?

Vrlo jednostavno, izrežite krastavac na pola i ogulite koru sa samo jedne polovine. Nakon toga narežite krastavac na manje komade (ne veće od 2 cm svaki). Stavite krastavac u blender na srednjoj brzini 2 minute.

Kada ste to završili, stavite cjedilo nad zdjelom i sipajte smjesu kroz cjedilo. Nakon toga dodajte i 1 bjelanjak pa miješajte zajedno. Nanesite smjesu na dio tijela koji treba zatezanje.

Neka odstoji 15 minuta, a zatim isperite hladnom vodom. Za najbolje rezultate, upotrijebite masku minimalno dva puta sedmično.

Za više postova o zdravlju i njezi tijela i kože posjetite našu web stranicu češće i podijelite sa svojim prijateljima.

Izvor: megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar