loading...

ad now

četvrtak, 15. prosinca 2016.

BILJKA KOJA ZAUSTAVLJA RAST TUMORA, LIJEČI KRVNI PRITISAK I DIJABETES!

BILJKA KOJA ZAUSTAVLJA RAST TUMORA, LIJEČI KRVNI PRITISAK I DIJABETES!
U Evropi su obavljena klinička ispitivanja i pokazano je kako dijabetičarima može pomoći ekstrakt imele. Pomaže kod snižavanja krvnog pritiska, migrene, raka, epilepsije i arterioskleroze.

Rudolf Steiner je počeo koristiti ovu biljku u svrhu liječenja raka od 1917. godine i od tad se naširoko upotrebljava kao lijek za rak. Brojna istraživanja pokazala su kako viskotoksini u njoj rastvaraju ćelijsku membranu tumora i razaraju ga. Sadrži lektine koji djeluju citostatski odnosno zaustavljaju dalje širenje. Naučno je potvrđeno i da jača imunitet, umanjuje nuspojave hemoterapije i olakšava bolove.


 

Osnovni recept

Uzimajte 2 puta na dan prah od usitnjene i osušene biljke ili lišća, mjera je na vrh noža. Možete uzimati u jelu ili s vodom. Ostavite na 3 sata žličicu tog praha u 200 ml mlake vode i dobit ćete ekstrakt koji se pije u 2 obroka.

Nikako ne uzimajte bobice na usta zato što su otrovne! Oprezno sa konzumiranjem jer prevelika doza uzrokuje povraćanje! Ne smiju koristiti dojilje i trudnice, niti osobe koje uzimaju lijekove za srce i ne uzimajte imelu s hrasta zato što je otrovna!

http://www.zivjeti-zdravo.com

Nema komentara:

Objavi komentar