loading...

ad now

ponedjeljak, 5. prosinca 2016.

Liječnici i farmaceuti ovo žele sakriti: Ova dijeta je uspiješnija od bilo kojeg lijeka, a liječi rak, depresiju, migrenu i autizam!


Sigurno znate koliko je ishrana bitna  za naše zdravlje jer pravilna ishrana može spriječiti nastanak mnogih bolesti, ali ih može i liječiti. Ukoliko imate nepravilnu ishranu, to vam može uzrokovati mnoge probleme i pogoršati zdravstveno stanje.

 
A ova dijeta po imenu Ketogena se pokazala jako učinkovitom u teriranju mnogi bolesti, a podrazumijeva unos 50- 70% hrane iz korisnih masti (kokosovo ulje, maslac, avokado i orasi). Ona pospiješuje mršavljenje, a ne zasniva na ugljikohidratima, ova dijeta nam uz odgovarajuću fizičku aktivnost može pomoći da smršamo.

Ona liječi rak, jer šećeri (ugljikohidrati) hrane rak, a loše djeluju i na osobe koje imaju probleme sa crijevima. Sa ovim režimom ishrane moćete spriječiti i liječiti rak i dati nam potrebnu energiju.


 

Zdrav mozak, sa ovim rećimom djelujete dobro na mozak i smanjuje simptome Parkinsonove i Alzheimerove bolesti. On je se pokazao i učinkovit kod djece koja boluju od autizm.

http://www.kreativan.info

Nema komentara:

Objavi komentar