loading...

ad now

ponedjeljak, 12. prosinca 2016.

OSOBE KOJE IMAJU OVO U KOSI – NEĆE NIKAD DOBIT RAK!

OSOBE KOJE IMAJU OVO U KOSI - NEĆE NIKAD DOBIT RAK!
Ako s kosom imate ovaj problem – bez obzira na to koliko se češljate, uvijek ima jedan čuperak, tj. pramen kose koji je uporan u tome da u svoju stranu ide i baš mu ništa ne možete. Gomile gela, laka i ulja trošite ali ništa nije od pomoći. Sigurno vas nervira i ljutite se na gene koji su usmjerili taj pramen, ali baš je taj gen “anđeo čuvar”

Prema naučnicima, postoji izvjesna povezanost između genetske predispozcije koja je zaštita organizmu od razvoja raka i nemirnih čuperaka. Takve čuperke izgleda imaju samo one osobe koje posjeduju polarizovane gene.
Protein koji služi kao prevencija raku, pripada velikoj porodici proteina koji su odgovorni za kontrolu diobe ćelije, replikacije DNK i ćelijskog samouništenja. Taj protein se u istraživanju davao insektima u svrhu ispitivanja antikarcenogenih svojstava i došlo je do neobične pojave – nemirnog čuperka.



 
Stoga je osnovana pretpostavka da nemirni čuperci imaju slične uzroke i kod ljudi pa bi to, ako se potvrdi, moglo bit revolucionarno otkriće.

Zato, nemojte se nervirati sljedeći put kad ne uspijete napraviti željenu frizuru, samo se sjetite da vas geni štite od raka.

http://www.zivjeti-zdravo.com

Nema komentara:

Objavi komentar