loading...

ad now

četvrtak, 6. travnja 2017.

OTKRIO TAJNU KOJU FARMACEUTI KRIJU: Ova biljka ubija stanice RAKA i zaustavlja DIJABETES!


U mnogim našim člancima smo više puta  govorili o brojnim prirodnim lijekovima. Ti prirodni lijekovi su puni vitamina, a radi se obično o voću i povrću.

Te namirnice su dosta uspješnije u liječenju raka od hemoterapije. Hemoterapija ubija loše ćelije, ali i one dobre. Zbog toga organizam slabi, teško se izbori i često dolazi do povrata opake bolesti.

To nije slučaj sa prirodnim liječenjem. Prirodni lijekovi ubijaju samo loše ćelije i jačaju naš organizam. Imaju takvu moć ubijanja ćelija raka, da izliječe bolesne čak i u zadnjim fazama bolesti.

Informišite se, probajte ih, nemate šta izgubiti. Vidjet ćete da se mnogo više ljudi izliječi od raka prirodnim liječenjem.

Evo još jednog takvog lijeka koji ubija ćelije raka:

Radi se o gorkoj dinji koja ubija ćelije raka, a to su pokazala brojna istraživanja. Ona djeluje na taj način da zbog svojih aktivnih sastojaka, čini da te zle ćelije“gladuju“ i potom umiru.

Uspješno liječi rak, bolesti jetre, prostate, a dobra je i u borbi protiv HIV infekcija. Njeno konzumiranje trebaju izbjegavati djeca, dojilje i trudnice. Ova biljka raste u Africi, Južnoj Americi i tropskimdiejlovima svijeta.

Rak se da liječiti i hemoterapija nije jedina opcija. Hranite se zdravo i koristite neke prirodne lijekove koji su vam pristupačni, a spominjali smo ih u našim člancima (limun, kurkuma, koksovo ulje, čuvarkuća itd)

Izvor: megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar