loading...

ad now

petak, 3. veljače 2017.

Znate li šta će vam se desiti ako danas pojedete samo jedan NAR?

nar


Budućnost prevencije kardiovaskularnih bolesti i liječenje neće se naći u kabinetu medicine, a na svom kuhinjskom ormariću ili u svom dvorištu raste na drvetu. Nar spriječava koronarne arterijske progresije bolesti novom studijom je to sada i dokazano.

Čak i da može preokrenuti primarne patologije povezana s srčane smrtnosti: progresivni zadebljanje srčanih arterija uzrokuje nakupljanje masnih tvari poznatih kao ateroskleroza. Neobično, istraživači su otkrili da ekstrakt nara tretman rezultirao sljedećim blagotvornih učinaka: Smanjena razina oksidativnog stresa , bolesti povezane s upalnim procesima unutar arterije.

Smanjena nakupljanje lipida u srčanom mišiću smanjene infiltraciju makrofaga u srčani mišić . Ova studija ukazuje da nara može pomoći odčepiti arterije. Na primjer, još 2004. godine, časopis Clinical Nutrition je objavio rezultate kliničkog ispitivanja tri godine u izraelskom stanovništvu, utvrdivši da je dnevna konzumacija šipakovog soka obrnuto stenozom karotidnih arterija i do 29% u roku od 1 godine. Dakle, želite da se riješite plaka u arterijama, dobijete potrebnu dnevnu dozu vitamina C i liječite loš holesterol i ojačate srce i krv, ovo je prava stvar za vas-JEDAN NAR ODMAH DANAS:


http://www.zivjeti-zdravo.com

Nema komentara:

Objavi komentar