loading...

ad now

subota, 21. siječnja 2017.

ROLADA KOJA SE NE PEČE OČAS POSLA GOTOVA


Sastojci
BISKVIT:
500g. mljevenih keksa,petit,plazma,albert po ukusu
2 vrhom pune zlice kvalitetnog kakaa ili cokolade u prahu
100g. secera


  1 vanilin secer ili par kapi ekstrakta vanille
300ml kave
KREMA:
2 zumanjka
150g. secera u prahu
1 vanilin secer ili par kapi ekstrakta vanille
50ml. likera rum,vanilla burbon,cokolada po ukusu
150g. maslaca ili margarina za kreme i kolace

Priprema
1.
Izmijesajte sastojke za kremu.
2.


  U zdjeli rukama izradite sastojke za biskvit,te ga valjkom razvaljajte na prozirnoj nauljenoj foliji,podlozi.
3.

Nadjenite bisvit kremom,i smotajte u roladu.Ohladite barem sat-dva prije posluzivanja.
4.
Po zelji ukrasite kakaom,cokoladom u prahu,cokoladnim mrvicama ili ribanom cokoladom.

Nema komentara:

Objavi komentar