loading...

ad now

subota, 25. veljače 2017.

Režim mršavljenja oduševio svijet: Za 7 dana nositi ćete odjeću 2 broja manju.


Cijeli ovaj režim mršavljenja traje 12 sedmica, te njega možete obavljati u teretani, ali ako nemate vremena ili teretanu u blizini, onda možete i kod kuće. Da biste mogli vježbati na pravi način na internetu pronađite vježbe

”Venera Factor program” i radite ono što vam oni preporučuju i onoliko koliko oni kažu. Osim toga, započnite sa korišćenjem ”Virtual nutricionista”, a to je zapravo aplikacija koja na osnovu vaših podataka određuje koja je ishrana najbolja za vas, kako biste postigli željenu tjelesnu težinu.

Venera factor je zaista najbolji program koji je do sada oduševio ljude širom svijeta, i oni imaju samo riječi pohvale za njega. Program nije komplikovan niti težak, zapravo veoma ga je lako pratiti.

Vježbe ćete savladati i naučiti već poslije nekoliko dana, a i pravilna ishrana će dati dobre rezultate. Neki ljudi se odmah odluče da rade vježbe kod kuće, jer se osjećaju prijatnije, dok postoji i oni koji će radije u teretanu, jer tamo im je lakše vježbati. Dobra stvar ovdje je da ne morate svaki dan brojati koliko ste kalorija unijeli, nego samo uzimate obroke u umjerenim količinama.

Izvor: http://www.narodnamedicina.info

Nema komentara:

Objavi komentar