ad now
ponedjeljak, 27. ožujka 2017.
UPOZORENJE: KADA KUPUJETE BIJELI LUK DOBRO PRIPAZITE DA NIJE SLUČAJNO OVAJ U PITANJU!
Čuvajte se kineskog češnjaka!
Takav češnjak možete prepoznati jer je puno izbjeljenjen raznim hemikalijama. On se poprska s kemikalijama da se zaustavi klijanje, da postanu bjelji i unište insekte. Osim toga, ovaj češnjak uzgaja pomoću otpadnih voda i veće nam zlo donosi za zdravlje dok mi mislimo da nam je lijek.
On može dovesti do vrlo ozbiljnih zdravstvenih problema. Može oštetiti dišni i središnji živčani sustav, a može čak i uzrokovati smrt. Ostali opasni spojevi su olovo i sulfate.
Ovo je način kako možete uočiti razliku između češnjaka uzgojenog u Kaliforniji uvoznog češnjaka iz Kine:
Normalan češnjak ima neke od korijena lijevo na dnu.
Normalan češnjak teži više od uvoznog češnjaka.
Normalan češnjak ima bolji i jači ukus od kineskog češnjaka.
Iz normalnog možete razviti svoj vlastiti češnjak.
Izvori: http://www.zivjeti-zdravo.com
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Nema komentara:
Objavi komentar